съхранете сезонните си вещи

Съхранете сезонните си вещи

С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство в дома си. И да приберем вещите, които няма да използваме през летния сезон. През годините, често се случва обаче да останем без свободно място в дома ни. Липсва място където спокойно можем да приберем ски и сноуборд оборудването, коледната си украса или други вещи.

С които ни е трудно и не искаме да се разделим, но рядко използваме. Да почистите дома си, ще ви даде възможност да ре-организирате пространството. А също така да освободите място за новите ви и необходими неща.

По – добре подреденият ви дом ще даде възможност да се фокусирате върху важните за вас неща и да сте по – продуктивни: по – лесно ще извършвате ежедневните почиствания и ще ви спести много време и енергия загубени обикновено  в преместване и разместване на не използвани вещи.

 Бързо и лесно може да съхраните всичко извън дома си на сигурно място в нашият self storage склад.

Какво Предлагаме:

 1. Съхранение на Сезонни вещи, спортно оборудване: Съхранете сезонните си вещи и декорации, като например ски  екипировка и сноуборд екипировка и коледни украшения в self storage пространство. Така ще ги запазите в перфектно състояние за следващата година и няма да ви пречат в дома.
 1. Място за Битови Уреди: Ако разполагате с битови уреди, които не използвате редовно, но не искате да се отървете от тях. Нашият self storage е отлично място за тяхното временно съхранение.
 1. Пространство за Дейности на Открито: Освободете място за велосипеди, спортни снаряжения, къмпинг оборудване и други, които искате да използвате по време на пролетта и лятото.

Със Сити Склад вие получавате не само пространство за съхранение, но и решение за организация и оптимизация на дома ви. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем в процеса на пролетното почистване.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече