Как да Освободите наетата си площ в Self Storage Sklad?

Когато наемате self storage пространство, е важно да знаете как да го освободите, когато вече не ви е необходимо. Ето няколко стъпки, които трябва да следвате:

  1. Свържете се със служител на Сити Склад: уведомете ни един месец по – рано за вашето желание да освободите наемната си площ. Важно е да спазвате сроковете за уведомление, посочени в договора за наем.
  2. Подгответе Пространството: Преди да върнете наемната площ. Осигурете се, че сте изпразнили всички ваши вещи и стоки от нея. Проверете дали сте извадили всичко. Дали пространството е в състояние, което да отговаря на условията за връщане на наемната площ.
  3. Подайте Уведомление за Приключване на Наема: След като сте подготвили пространството и сте уредили всички финансови въпроси. Подайте писмено уведомление за приключване на наема. Уверете се, че сте го направили в срок от един месец преди желания ден за напускане.
  4. Възстановяване на депозит: След като наш служител огледа и провери освободената от наем площ, ако всичко е в очакваното състояние, ще получите дадения от вас депозит по посочената от вас в договора банкова сметка.

Спазвайки тези стъпки и съответствайки на условията на договора за наем, ще можете успешно да освободите наетата си площ в self storage и да приключите договора без проблеми.

Новини

съхранете сезонните си вещи
Съхранете сезонните си вещи

С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

Вижте повече
Подходящи ли са морските контейнери за склад?
Подходящи ли са морските контейнери за склад?

Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

Вижте повече
склад self storage
Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

Вижте повече