Малък склад за оборудване

Представете си пространство, което отговаря на вашите нужди за съхранение на оборудване – безпроблемно, сигурно и достъпно. Ние, от Сити Склад разбираме важността на ефективното съхранение на оборудване, затова предлагаме малки складови пространства, които да отговарят напълно на вашите изисквания.

Ако обичате да майсторите и разполагате с различни инструменти и техника за домашните ди ремонти или търсите къде на да съхраните машите и инструментите, които използвате през лятото на вилата/ бунгалото си, нашите складови клетки са идеалното решение за вас. Ние от City Sklad може да ви предложим малък склад за оборудване, както и различни по обем складове.

Предимства на Нашите Малки Складове:

 1. Различни по размер и обем Складове: Независимо дали се нуждаете от пространство за съхранение на техническо оборудване, инструменти или други материали, нашите малки складове са идеални за вашите нужди. С различните си размери и функционалност, те ви позволяват да организирате и съхранявате вашето оборудване по начин, който ви удовлетворява.
 2. Сигурност и Надеждност: Вашето оборудване е ценно за вас, затова гарантираме максимална сигурност на нашия сторидж от контейнери. Със системите ни за сигурност и постоянен видео контрол, можете да бъдете уверени, че вашите вещи са в безопасни ръце.
 3. Лесен Достъп: Вашият комфорт е от ключово значение за нас. Нашият self-storage e лесно достъпен, позволявайки ви да получите вашето оборудване, когато ви е необходимо. С удобна локация, на 15 минути от центъра на София и гъвкаво работно време, вие контролирате вашето време и пространство.
 4. Гъвкави Схеми за Наем: Работим с вас, за да ви предложим най-подходящата схема за наем, която отговаря на вашите нужди и бюджет. С гъвкавите си планове за наем и конкурентни цени, ние ви предлагаме решение, което ви удовлетворява.
 5. Професионално Обслужване: Ще отговорим на вашето запитване или телефонно обаждане в рамките на 24 часа. Вашето удовлетворение е нашата най-висока приоритет, може да сте сигурни, че ще получите професионално обслужване и индивидуален подход.

City Sklad ви предоставя малки складове, които превръщат вашите нужди за съхранение на оборудване в реалност. Свържете се с нас днес, за да започнете вашия процес на съхранение с нас!

Защо да наемем склад

Свободно пространство във вашия дом Оптимизирайте пространството вкъщиАко имате инструменти, машини и материали, които съхранявате на тераса, в коридора или в общите помещения на кооперацията си, складов контейнер от Сити Склад ще реши бързо и сигурно проблемът ви.
Малък склад за оборудване е сигурно пространство за съхранение на вашите вещиПритеснявате се, че градинското ви инструменти – косачки, резачки и други остават без наблюдение за дълъг период от време или пък ги съхранявате в общите части на блока ви, където не са защитени от доброжелатели, то наемането на сигурен и достъпен склад е вашето решение. Ние ви предлагаме видео наблюдение и ограничен само за наематели достъп.
Достъп 24 / 7 дни в седмицатаГарантиран и независим достъп до вещите ви по всяко време на денонощието – независимо от празнични и почивни дни.
Достъпна ценаНаемането на складово пространство може да бъде по-разумна опция от други алтернативи. Като наемане на по-голям дом, наемане на допълнителни помещения. Особено ако вещите ви са големи или неудобни за съхранение в дома.
Бърз и лесен процесВ рамките на 1 работен ден от вашето обаждане или електронно запитване бихте могли да разполагате с нужното ви пространство – бърз, разбираем и лесен процес. Обадете ни се за повече информация.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече