Повече пространство за малки домове

Повече пространство за малки домове

Малки домове

Ако живеете в съвременно жилище, вероятно разполагате с ограничено място за съхранение на вашите вещи. В такива случаи, селф сторидж пространствата могат наистина да ви помогнат да запазите своите вещи. В Сити Склад предлагаме гъвкави решения. От гледна точка на складово пространство и период на наем – краткосрочно или в дългосрочен план. Нашите складове предлагат ефективно използване на всяка част от дома ви. Осигурявайки функционалност и повече пространство за малки домове. Приемете вашият складов контейнер като разширение на вашия дом

Вашият складов контейнер като разширение на вашия дом

Вашият складов контейнер е място, в което може безопасно да съхранявате вещите, от които не се нуждаете. Също така да осигурите повече пространство. От коледна украса, препълнени гардероби, екипировка за къмпинг до зимни завивки. Намирането на място за всички ваши неща може да бъде трудно. Често ни е трудно да се разделим с вещи, които смятаме, че ще ни бъдат полезни в бъдеще. Идеята за раздаване, продажба или изхвърляне на неща може да бъде твърде трудна за изпълнение. Използвайте складовото си помещение за нещата, от които не се нуждаете. За да можете да преобразете вашия дом в удобно и стилно място. За повече пространство за малки домове ние предлагаме клетки за съхранение от едва 10 кв. фута. Не става дума само за големи пространства. Ако имате само няколко кутии, които трябва да приберете, ние сме на разположение.

Разгледайте нашите предложения и открийте ползите от съхранението на вещите ви в складов контейнер на City Sklad:

Използвате ежедневно и запазваважните за вас неща от повреди и нежелано изхвърляне. Свободни сте да ползвате складовия контейнер толкова време, колкото се нуждаете, без дългосрочно обвързване.

 •   Освобождавате място в дома си за нещата, които използвате ежедневно и запазете важните за вас неща от повреди и нежелано изхвърляне.
 • Винаги, когато имате нуджа може да достъпите екипировката и колекциите си
 • Бъдете спокойни, че важните за вас неща са на сигурно място с 24 /7 видео наблюдените и защитен параметър.
 • Свободни сте да ползвате складовия контейнер точно толкова време, колкото се нуждаете, без дългосрочно обвързване.

Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да ви помогнем да съхранявате офис оборудването си на сигурно и достъпно място и на разумна цена.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече