Преместване на офиса

Сигурно и Ефективно Складиране на Офис Оборудване в Контейнер по време на преместване. Преместване на офиса 

Ако ви предстои преместване на офиса и ви е необходимо временно да складирате част от Офис Оборудването и офис мебелите си, Сити Склад ви предлага решение. Ние разбираме, че в процеса на преместване на един офис, е от съществено значение оборудването ви да бъде безопасно и ефективно складирано. Точно за това предлагаме интегрирани решения, които гарантират безпроблемно преместване и съхранение на вашия офисен инвентар.

 1. Сигурност и Надзор: Нашите контейнери за складиране са оборудвани с най-новите системи за сигурност и надзор, осигурявайки пълна защита. Вашето оборудване е в безопасни ръце.
 2. Гъвкавост в Размерите: Нашите контейнери са на разположение в различни размери, така че можем да адаптираме нашите услуги според обема на вашия инвентар. Никакви излишни разходи, само персонализирани решения.

Като допълнителни услуги може да предложим:

 1. Транспорт и Разтоварване: Предоставяме транспортни решения от вашия офис до нашия склад и обратно. Нашият екип се грижи за разтоварването и разпаковането на вашия инвентар.
 2. Експертно Опаковане и Подреждане: Нашият опитен екип от специалисти внимателно пакетира и подрежда вашето офис оборудване, гарантирайки максимална защита по време на транспортирането.

Свържете се с нас днес, за да узнаете как можем да ви помогнем. Ние можем да оптимизирате процеса на преместване на офиса ви и съхранението на оборудването в контейнер. Можем и да складираме под наем вашето офис оборудване.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече