Съхранение на фирмен архив

Ние предоставяме надеждни и безопасни услуги за съхранение на фирмен архив в морски контейнери. Ако офис пространството ви е вече тясно или искате да освободите пространство за новите ви файлове, трябва да помислите за съхранение на документи извън обекта си. Съхранявайте безопасно тези документи, които трябва да пазите за съответствие, сигурност или поверителност, но не се нуждаете от чест достъп.

Нашите решения за съхранение на документи позволяват напълно сигурно съхранение на вашите архивирани файлове. Със спокойствие, знаейки, че имате достъп до тях по всяко време.

Ефективно Съхранение: Оптимизирайте с CITY SKLAD

Позволете ни да ви помогнем да оптимизирате съхранението на документите си! Като вие съхранявате вашите архивирани бизнес документи, правни файлове и данъчни записи при нас и намалим количеството шкафове и архивни кутии, задръстващи офис пространството ви. CITY SKLAD предлага различни размери и гъвкавост. При нужда от увеличаване или намаляване на вашето складово пространство в зависимост от персоналните ви изисквания.

Предимства на Нашите Услуги:

 1. Сигурност на Високо Ниво за съхранение на вашия фирмен архив: Защитете вашата фирмена документация с нашите високотехнологични системи за сигурност и видеонаблюдение, предоставящи 24/7 надзор и защита.
 2. Гъвкавост в Размерите: Изберете от различни размери на контейнери, в зависимост от обема на вашата документация. Нашата гъвкавост в размерите ви позволява да плащате само за това, което реално използвате.
 3. Удобен Достъп и Каталогизация: Организирайте вашия архив с лесен достъп и систематично каталогизиране. 
 4. Оптимизация на разходите: Бизнесът ви се разраства и имате нужда от повече място. Вместо да наемате нови, по – големи помещения, може просто да освободите място като изместите ненужния ви архив на сигурен и бюджетен склад. 
 5.  Достъп : имате осигурен достъп до вратите на складовото си помещение с товарен автомобил 

Със Сити Склад, вашият фирмен архив е в добри ръце. Свържете се с нас днес! Нека обсъдим как можем да ви помогнем да осигурите сигурност и надеждност на вашите бизнес документи в нашия специализиран морски контейнер.

Ако имате нужда от складово пространство за онлайн бизнеса ви, погледнете тук.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече