Складова площ за материали и суровини

Склад за материали и суровини

Складова площ за материали и суровини

Когато имате нужда от складово пространство за вашите суровини и материали без да се налага да сключвате дългосрочни договори, решението Ви са складовите контейнери на Сити Склад.

Сити Склад ви предлага достъпно и бързо решение:

 • Ако сте малък производител/занаятчия и пространството в работилницата не ви достига?
 • Ако сте строителна бригада и имате нужда от склад за материалите, с които ежедневно работите, но нямате собствен склад?
 • Ако се налага периодично да намалявате или увеличавате необходимата ви складова площ за материали?
 • Наемете сигурна и лесно достъпна складова площ толкова, колкото ви трябва за период, който ви устройва.
 • Изберете от различните размери, които ви предлагме.
 • Имайте независим и бърз достъп по всяко време до необходимите ви суровини и материали. Без да се съобрзявате с работно време на магазини или закъсняващи доставки. Поръчайте навреме и съхранявайте на сигурно място в складовите контейнери на Сити Склад.

Пет причини да изберете складов контейнер за складово пространство:

1. Лесен достъп : Предлагаме ви непосредствен, самостоятелен достъп до складовите контейнери, разположени на земя. Широки коридори, които ви позволяват да паркирате в непосредствена близост до вратите на вашия контейнер. Разполагаме с налична подемна техника – мотокар и транспалетни колички, които бихте могли да използвате при нужда и по заявка. Независимо дали става въпрос за компютри, принтери, мебели или други технически устройства – ние имаме подходящото пространство за тях.

2. Сигурност на Високо Ниво: За нас безопасноста на вашето оборудване е от първостепенно значение. Нашите складове са оборудвани със системи, като видеонаблюдение и контрол на достъпа, за да осигурят максимална защита.

3. Достатъчно пространство за вашите нужди: Може да изберете от различни по размер и обем складови пространства, които да управлявате динамично – при нужда от повече площ, да добавите контейнер към вече наетия или ако необходимостта ви от пространство намалее, да освободите, това, от което нямате нужда.

4. Гъвкави Схеми за Наем: Изберете схема за наем, която отговаря на временните или дългосрочните нужди на вашия бизнес. Ние предлагаме гъвкави опции, за да се адаптираме към вашите променливи изисквания.

5. Лесен Достъп и Управление: Осигурете си лесен достъп до вашето оборудване, когато ви е необходимо. Складовите контейнери се намират в зона близо до центъра на града, но с лесен достъп и за товарни автомобили.

Със Сити Склад, вие получавате повече от просто складово пространство. Получавате партньор, който разбира и поддържа вашите бизнес нужди.

Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да ви помогнем. Да съхранявате в склад за материали и суривини на сигурно и достъпно място и на разумна цена.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече