Помещение под наем при ремонт на дома

Складово помещение под наем при ремонт на дома

Предстои ви ремонт на дома и се нуждаете от временно пространство за съхранение на мебели, електроуреди и всички важни за вас вещи? Ние, от Сити Склад ви предлагаме идеалното решение – складово помещение под наем при ремонт на дома. Предназначено специално за клиенти, на които им предстоят ремонтни дейности. Знаем колко е трудно докато реновирате дома си да премествате постоянно мебелите и вещите си от едно помещение в друго, да ги покривате за да ги запазите от прах и наранявания.Премествайки всичко, което не ползвате ежедневно в наш сторидж контейнер ще намали стреса и ще ви отвърже ръцете да работите по – свободно и бързо.

Предимства на Нашите Складови Помещения:

 1. Гъвкави Размери: Нашите складови помещения са налични в различни размери. Това ви позволява да изберете точно това, което отговаря на вашите нужди като обем. Независимо дали става въпрос за малки мебели или големи електроуреди, ние имаме подходящото пространство за вас.
 2. Сигурност и Надеждност: Вашите вещи заслужават максимална защита. Нашите складови помещения са оборудвани с надеждни системи за сигурност. Включително видеонаблюдение и контрол на достъпа, за да гарантираме безопасността на вашето имущество.
 3. Лесен Достъп: Вашето удобство е от ключово значение за нас. Нашите складови клетки са лесно достъпни. Може да паркирате автомобила си до вратата на складовата клетка, позволявайки ви да приберете и вземете вашите вещи, когато ви е необходимо.
 4. Гъвкави Схеми за Наем: Ние сме тук, за да ви предложим гъвкави схеми за наем, които отговарят на временните или дългосрочните ви нужди. С нашите конкурентни цени и гъвкави планове за наем, вие получавате най-доброто решение за вашите временни складови нужди.

В City Sklad ви предоставяме удобство и сигурност по време на ремонт на вашия дом. Свържете се с нас днес, за да започнете процеса на наемане на складово помещение и да гарантирате безопасността на вашите стоки по време на ремонта.

Защо да наемем склад?

Свободно пространство във вашия дом Оптимизирайте пространството вкъщиАко имате инструменти, машини и материали, които съхранявате на тераса, в коридора или в общите помещения на кооперацията си, складов контейнер от Сити Склад ще реши бързо и сигурно проблемът ви.
Сигурно пространство за съхранениеПритеснявате се, че градинското ви инструменти – косачки, резачки и други остават без наблюдение за дълъг период от време. Или пък ги съхранявате в общите части на блока ви, където не са защитени от доброжелатели. Наемането на сигурен и достъпен склад е вашето решение. Ние ви предлагаме видео наблюдение и ограничен само за наематели достъп.
Достъп 24 / 7 дни в седмицатаГарантиран и независим достъп до вещите ви по всяко време на денонощието – независимо от празнични и почивни дни.
Достъпна ценаНаемането на складово пространство може да бъде по-разумна опция от други алтернативи. Като наемане на по-голям дом, наемане на допълнителни помещения. Особено ако вещите ви са големи или неудобни за съхранение в дома.
Бърз и лесен процесВ рамките на 1 работен ден от вашето обаждане или електронно запитване бихте могли да разполагате с нужното ви пространство – бърз, разбираем и лесен процес. Обадете ни се за повече информация.

Свържете се с нас

  Новини

  съхранете сезонните си вещи
  Съхранете сезонните си вещи

  С настъпването на пролетта, всички имаме желанието да освободим пространство […]

  Вижте повече
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?
  Подходящи ли са морските контейнери за склад?

  Морските контейнери се използват за складово помещение и съхранение на […]

  Вижте повече
  склад self storage
  Нуждаете се от склад – self – storage складово пространство

  Имате собствен он лайн бизнес и управлявате интернет търговия? Нуждаете […]

  Вижте повече